ryhmät

Nummenpojissa toimii oma ryhmä jokaiselle 7/8 ikävuodesta 17/18 ikävuoteen vanhoille lapsille ja nuorille. Ryhmä määräytyy syntymävuoden mukaan, ja jokaiselle syntymävuodelle on yksi oma ryhmä. Sudenpentujen, Seikkailijoiden ja Tarpojien (eli 7/8 – 14/15 vanhojen) Partiotoiminta koostu viikottaisista tapaamisista ja kolmesta kuuteen yönyli-retkeen vuodessa. Sudenpentu ja- Seikkalija-ryhmiä vetää yksi tai kaksi aikuista ja Tarpoja-ryhmiä kaksi tai kolme Samoajaa. 

Samoajien ja Vaeltajien (eli 15/16 – 21/22 vanhojen) partiotoiminta ei ole enään säännöllistä viikkotoimintaa, ja kokoontumisajat ovat epäsäännöllisiä. Usein ryhmät kokoontuvat kerran kuukaudessa. Samoaja-iässä muut partiotapahtumat, kuten kisat, leirit ja koulutukset lisääntyvät. Lisäksi Samoajien ohjelmaan kuuluu Tarpoja-ryhmien vetäminen. Lisäksi Samoajat pystyvät jo hakemaan lippukunnan hallitukseen ja muihin luottamustehtäviin sekä lippukunnan että piirin tasolla. Vaeltaja-iässä tällaiset luottamustehtävät ja niihin hakeminen lisääntyy. 

AIKUIS-RYHMÄT

Aikuisia tarvitaan moneen touhuun. Aikuisen rooli partiossa on olla lapselle ja nuorelle kasvun aikana rinnalla kulkeva tukija. Jotta me Nummenpojissa voisimme jatkossakin taata lapsille ja nuorille mahdollisuuden kokea elämyksiä lähellä luontoa, tarvitsemme joukkoomme lisää mahdollistajia eli meitä aikuisia. Aiempaa kokemusta partiotoiminnasta ei tarvitse olla

Jos innostuit aiheesta, ota ihmeessä yhteyttä. Me tuemme, opastamme sekä koulutamme alkuun, ja jokaiselle löytyy sopivia pestejä. Nummareissa viihdyt varmasti! 

Aikuisilla on myös omaa toimintaa. Aikuispartioryhmä Kurpat on aloittanut 2024 toimintansa. Toiminta koostuu epäsäännöllisestä retkeilystä aikuisporukalla eli viikkotoiminnasta ei ole kyse. Ryhmä on suunnattu 23+ ikäisille.