HYVINKÄÄN NUMMENPOJAT RY

Lippukuntamme perustettiin vuonna 1924, joten olemme kaupungin vanhin lippukunta.
Ikä ei kuitenkaan paina, vaan vauhtimme kasvaa koko ajan. Tervetuloa tutustumaan Nummareihin!

Taustayhteisömme on Hyvinkään seurakunta. Partiokolomme sijaitsee Viertolan entisessä nuorisotalossa Pappilankadulla. Useampana päivänä meillä kokoontuu kaksi ryhmää yhtä aikaa, joten käytössämme on myös kokoontumistila Vehkojan seurakuntakeskuksessa.

Seurakunnan lisäksi tärkeä tukija toiminnassamme on Hyvinkään kaupunki. Teemme yhteistyötä myös Hyvinkään muiden partiolippukuntien eli Hyvinkään Metsätyttöjen, Miilupartion ja Martin Partion kanssa.

PERINTEITÄ, UUSIA JUTTUJA, VAHVAA KASVUA!

Nummenpoikien toiminta on ollut vahvassa kasvussa muutaman viime vuoden ajan. Syyskauden 2019 käynnistyessä viikkotoiminnassa on mukana lähes 120 poikaa ja johtajaa: 3 sudenpentulaumaa, 3 seikkailijajoukkuetta, 3 tarpojavartiota, 2 samoajavartiota ja 1 vaeltajaryhmä. Lippukunnassamme on yli 150 jäsentä.

Viikkotoiminnassa mukana olevien ohella toiminnassamme on mukana myös runsas joukko aktiivisia partiolaisten vanhempia, jotka osallistuvat esimerkiksi retkien, leirien ja muiden tapahtumien järjestelyihin. Nummarihenki on vahva, sanonta “aina valmiina” on erityisen totta kohdallamme, ja hommaan kuin hommaan löytyy tekijöitä. Lippukunnan koon kasvaessa kasvavat myös mahdollisuutemme toteuttaa isojakin juttuja, vain mielikuvitus on rajana!

ALKAISINKO NUMMARIKSI?

Nummareihin mukaan haluavien lasten ja nuorten määrä on jatkuvasti kasvanut. Yritämme parhaamme mukaan saada kaikki halukkaat mukaan toimintaan ja siitä johtuen olemmekin koko ajan “rekrytoimassa” uusia toiminnan vetäjiä. Ovemme ovat aina auki ja mukaan pääsee varmasti vaikka partiotoiminnasta ei olisi aiempaa kokemusta. Opastamme alkuun ja pian huomaatkin olevasi osa perinteikästä ja samalla nuorekasta nummarijoukkoa!

Elämässä voi tehdä kaikenlaisia juttuja, nummariksi alkaminen on kyllä yksi niistä parhaista vaihtoehdoista! Meillä on tarjolla kaikenlaisia pestejä ja kukin voi osallistua mahdollisuuksiensa mukaan. Sivuiltamme löytyy lisätietoa aiheesta kiinnostuneille.

Lue lisää nummariaikuisten toiminnasta

Tutustu myös Nummenpoikien historiaan