kevätretki artikkeli

Kevätretkifiilis

Kevätretki

Kuvat: Sampo Syrjämäki ja Otso Kurkela

Kevätretki 2023

Hyvinkään Nummenpojat järjestävät jälleen koko lippukunnan yhteisen kevätretken, joka pidetään Metsäpirtin leirikeskuksessa Tuusulassa. Retki alkaa perjantaina 17. maaliskuuta ja päättyy sunnuntaina 19. maaliskuuta 2022 klo 11.30.

Retkelle ilmoittaudutaan partiorekisteri Kuksan kautta, ja ilmoittautuminen on jo käynnissä. Ilmoittautumisaikaa on jäljellä enää vähän, sillä se päättyy perjantaina 3.3.

Metsäpirtin leirikeskus tarjoaa monipuoliset puitteet retkelle. Se sijaitsee kauniin järven rannalla, ja sen ympärillä on paljon metsää ja luontoa tutkittavaksi. Retkelle on suunniteltu monipuolista ohjelmaa, ja siellä on mahdollisuus oppia uusia taitoja, tutustua uusiin ihmisiin ja nauttia luonnon rauhasta.

Veli-Matti Laakso

Retkenjohtajana toimii Veli-Matti Laakso, joka on ensikertalaisena johtamassa retkeä. Varajohtajana toimii Janne Kettunen.

Retkelle ei ole järjestetty yhteiskuljetusta, joten jokaisen retkeläisen on järjestettävä kuljetus itse. Kannattaa kysyä kavereilta kimppakyytiä.

Varusteet pakataan rinkkaan tai muuhun helposti kannettavaan kassiin, jonka retkeläinen jaksaa itse kantaa. Partiolainen pakkaa tavaransa itse, jotta ne löytyvät retkelläkin. Retkelle lähtijöitä on paljon, joten kaikki tavarat tulee nimikoida.

Retkellä ollaan paljon ulkona, joten retkeläisten tulee varata runsaasti säänmukaista ja riittävän lämmintä vaatetta. Valtaosa ryhmistä yöpyy ainakin toisen öistä ulkona kamiina-lämmitteisessä teltassa. Tarkempaa tietoa omalta ryhmänjohtajalta kannattaa kysyä. Kaikkien retkeläisten tulee ottaa mukaan alilakana ja tyynynliina sisäyöpymistä varten.

Jos kaipaat rentouttavaa viikonloppua luonnon helmassa, olet oikeassa paikassa. Ilmoittaudu mukaan kevätretkelle ja nauti partiotoiminnan antamista elämyksistä!

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa: https://kuksaan.fi/58510

Retkikirje löytyy täältä: https://nummenpojat.fi//retkikirje23kevät

Janne Kettunen

Yksi kommentti artikkeliin ”kevätretki artikkeli”

Jätä kommentti