Nummarien Digitaaliset palvelut Suomen partiolaisten Digitaaliset palvelut

Nummarien ja Suomen partiolaisten digitaaliset palvelut

Suomen Partiolaiset – Finland Scouter ry eli partion kattojärjestö Suomessa tarjoaa monia digitaalisia palveluita jäsenistölleen ja luottamushenkilöilleen.

Kuksa – Suomen Partiolaisten jäsenrekisteri: Partiorekisteri Kuksa on partiolaisten yhteinen työkalu, jota käytetään laajasti erilaisten toimintojen hallintaan ja tukemiseen. Rekisteriä ylläpitää Suomen Partiolaiset ja sen tarkempi käyttötarkoitus on kuvattu rekisteriselosteessa. Kuksaan voi jokainen partiolainen ja hänelle rekisteriin lisätty huoltaja kirjautua rekisteröitymisen jälkeen muokkaamaan omia ja huollettava tietoja. Partiorekisterissä ilmoittaudutaan myös tapahtumiin, pidetään koulutus-, ansiomerkki- ja ohjelmarekisteriä. Järjestelmän kautta voi hoitaa myös laskutuksen.

Kuksan voit löytää osoitteesta kuksa.partio.fi ja ohjeita sen käyttöön täältä

Suomen Partiolaisten Asiointipalvelu: Partion uusi asiointipalvelu on tarkoitettu jäsenille ja heidän huoltajilleen.  Se helpottaa jäsenen ja huoltajan arkea. Asiointipalvelussa voi hoitaa keskeiset jäsenyyteen liittyvät toimet, kuten tietojen päivittämisen, jäsenhakemusten ja huoltajien lisäämisen sekä tapahtumiin ilmoittautumisen. Asiointipalveluun pääset osoitteessa asiointi.partio.fi ja sinne kirjaudutaan samoilla tunnuksilla kuin Kuksaankin on kirjauduttu. Jos sinulla ei ole vielä  tunnusta pääset luomaan sen asiointipalvelun etusivulla. Jos olet unohtanut tunnuksesi, ole yhteydessä omaan lippukuntaasi. Katso ohjeet asiointipalvelun käyttöön.

Lisää asiointipalvelusta täältä


Kompassi – Suomen Partiolaisten Ohjelmasovellus: Kompassi on sovellus, jota käytetään partio-ohjelman aktiviteettien ja aktiviteettikokonaisuuksien merkitsemiseen ja partio-ohjelmassa etenemisen seuraamiseen. Kompassi on ns. PWA-sovellus, joka toimii selaimessa, mutta siinä on tiettyjä sovellusmaisia piirteitä. Kompassin voi esimerkiksi asentaa kuvakkeena puhelimen kotivalikkoon. Kompassi löytyy osoitteesta kompassi.partio.fi.

Lisää kompassista täältä